Έργα σηματοδότησης και ασφάλειας στη Συνοικία της Ζωφριάς στον Δήμο Φυλής

 - OnCamera.gr

Ευχαριστίες από τους Συλλόγους για την άμεση ανταπόκριση του Γιώργου Ραφτέλη

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του αναπληρωτή Δημάρχου Υποδομών Φυλής Γιώργου Ραφτέλη, στα αιτήματα οδοσήμανσης και άλλων έργων ασφάλειας του Συλλόγου της Ζωφριάς και των Συλλόγων Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων.

Οι Σύλλογοι μάλιστα εξέφρασαν δημόσιες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και στον Γιώργο Ραφτέλη, με σχετικές αναρτήσεις τους στο facebook, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Μετά από αίτημα του Συλλόγου Ζωφριας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου με το υπ’ αρ κατάθεσης εγγράφου 22203/29-6-2022, περί σηματοδότησης της πλατείας Ολυμπίου (ΒΟΡΕΙΝΟ) ,

ο Αναπληρωτής Δημαρχου κ. Ραφτελης Γιωργος , ανταποκρίθηκε άμεσα στο δίκαιο αίτημα μας .

Στις 6-7-2022 τοποθέτησε μαζί με την ομάδα του, με προϊστάμενο τον κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Ηλία , Μειωτές ταχύτητας επι της οδού Ηρακλεους (ματάκια) , καθώς και σηματοδότηση για μείωση ταχύτητος και επισήμανση για την ύπαρξη παιδιών στην κεντρική πλατεία της Ζωφριας.

Επίσης κάθ´ υπόδειξη των φορέων , τοποθετήθηκαν επι πλέον καθρέφτες στις διασταυρώσεις Σωκράτους και Ηρακλέους – Κεραμεικού και Ηρακλέους και Αγαμέμνονος – Ηρακλέους.

Παρακαλούμε πολύ όλους τους κατοίκους της Ζωφριάς , να σεβαστούμε και να εφαρμόσουμε προσεκτικά την σηματοδότηση και να την προστατεύσουμε , επειδή αφορά την Ασφάλεια όλων μας και κυρίως των παιδιών μας.

Ο κ. Ραφτελης Γιωργος , δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η σηματοδότηση σε όλη την Ζωφριά και ζήτησε και την συνεργασία των φορέων.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού και τον κ. Ραφτελη Γιώργο με την ομάδα του , για την άμεση ανταπόκριση πραγματοποίησης των αιτημάτων μας και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και έχουμε μαζί του.

Οι φορείς της Ζωφριάς μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε, θα συνεχίσουμε να επισημαίνουμε τα προβλήματα της συνοικία μας στους αρμόδιους του Δήμου μας , για Μία καλύτερη και ασφαλέστερη Συνοικία !!!

“Η ανταπόκριση στα αιτήματα των Συνδημοτών μας ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν στην καθημερινότητα και την ασφάλεια είναι υποχρέωσή μας και ύψιστη προτεραιότητα. Τηρώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού κάναμε το καθήκον μας” δηλώνει σχετικά ο αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Ραφτέλης δίνοντας τη δέσμευση τα έργα σηματοδότησης να συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.