Κέρδισε τη μάχη με τον χιονιά ο Δήμος Φυλής

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Δήμου: Με συντονισμένο σχεδιασμό κι ενωμένες δυνάμεις ο Δήμος Φυλής αντιμετώπισε την κακοκαιρία “Ελπίδα” χωρίς προβλήματα και με ανοιχτούς δρόμους ακόμη και σε δύσβατες περιοχές της Δυτικής Πάρνηθας.

Κυρίαρχος στόχος ήταν να μείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο, ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία της τοπικής οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας. Για το σκοπό αυτό από την πρώτη στιγμή και με καλή προετοιμασία, εφάρμοσε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τις θεομηνίες, που προβλέπει την ανάπτυξη του μηχανολογικού του εξοπλισμού και των εργαζομένων του στις τρεις δημοτικές κοινότητες (Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής), με κεντρικό εργοτάξιο τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Κανάλας.

Τον κεντρικό συντονισμό είχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη και τους τοπικούς Αντιδημάρχους Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο και Φυλής Ελένη Λιάκου. Επί ποδός βρέθηκαν εξάλλου, το σύνολο της δημοτικής ομάδας και ιδίως οι Αντιδήμαρχοι και Αναπληρωτές Δημάρχου, Μαρίνος Σαρλάς, Γιώργος Αντωνόπουλος, Γιώργος Αβράμης, Θανάσης Σχίζας και Βασίλης Γεωργιάδης, οι οποίοι διαθέτουν προσωπικό τεχνικών ειδικοτήτων και κοινωνικής πολιτικής. Ουσιαστική υπήρξε επίσης η συμβολή του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας της Χασιάς Διονύση Βλάχου και του Δημοτικού Συμβούλου Σταμάτη Σερέπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκχιονιστικός μηχανισμός εργάζεται αδιάκοπα μέχρι και τώρα επί 24ώρου βάσεως, ώστε να φτάσει και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο και θα συνεχίσει ως τη λήξη της κακοκαιρίας.

O Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και τις θερμές του ευχαριστίες στους συνεργάτες του, που έδωσαν κι εξακολουθούν να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και να μην υπάρξουν προβλήματα. “Η πιο μεγάλη “ανταμοιβή” για όλους εμάς είναι τα καλά λόγια και οι αυθόρμητες ευχαριστίες που δεχθήκαμε από τους συνδημότες μας” σημείωσε. Επειδή όμως η προσπάθεια συνεχίζεται, για τυχόν προβλήματα, οι συμπολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ: 2132042700 και 2132042701