Αυτό είναι το χειρότερο δώρο που έκανε ποτέ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην Κέιτ: «Δεν θα με αφήσει να το ξεχάσω ποτέ»

Αυτό είναι το χειρότερο δώρο που έκανε ποτέ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην Κέιτ: «Δεν θα με αφήσει να το ξεχάσω ποτέ» – Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι πήρε στην Κέιτ Μίντλετον ένα δώρο που μισούσε στην αρχή της σχέσης τους – και είναι κάτι που δεν θα τον αφήσει ποτέ να ξεχάσει, όπως αποκάλυψε.

«Κάποτε πήρα στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια – δεν με άφησε ποτέ να το ξεχάσω αυτό», είπε ο Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης το 2020 στο podcast του Peter Crouch στο BBC Radio Five Live.

Το παραπάνω επανέφερε στην επιφάνεια η New York Post, με αφορμή την 12η επέτειο γάμου του ζευγαριού.

δώρο
image 33

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια στο Πανεπιστήμιο St. Andrews στη Σκωτία.

Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν γιορτάσει τόσες πολλές γιορτές μαζί όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι σαφές ποια ειδική περίσταση σημάδεψε αυτό το ζευγάρι κιάλια.

«Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί της τα αγόρασα»
«Τα τύλιξα. Ήταν πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για αυτό. Έλεγα πως αυτά είναι πραγματικά καταπληκτικά και ότι μπορούσε να δει τόσο μακριά», είπε.

«Με κοίταζε με απορία. Είναι κιάλια; Τι συμβαίνει; Κάτι δεν πήγαινε καλά», ξεκαθάρισε για να καταλήξει, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, στον λόγο που το έκανε όλο αυτό: «Ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί της αγόρασα ένα ζευγάρι κιάλια», τονίζοντας ότι το δώρο δόθηκε τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Καλύτερες από ποτέ οι σχέσεις τους
Η σχέση τους πάντως σήμερα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ακούστηκε να κάνει κομπλιμέντα στη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

«Τι καταπληκτικό ντύσιμο έχει φορέσει η Κέιτ!», του είπε ένας θαυμαστής καθώς χαιρετούσε το πλήθος. «Είναι πανέμορφο» πρόσθεσε, όπως αναφέρει το in.gr

«Ω, πάντα είναι εκπληκτική» απάντησε ο πρίγκιπας.

Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι γιόρτασε ακόμη ένα ορόσημο μαζί, εμφανιζόμενο στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στο Αβαείο του Ουέστμινστερ.

Η τελετή σηματοδότησε την επίσημη μεταβίβαση της εξουσίας στον 74χρονο μετά τον θάνατο της μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών.