Ηλικιωμένη έπαθε ανακοπή σε χορό στρίπερ

Μια ηλικιωμένη γυναίκα φαίνεται πως έπαθε ανακοπή την ώρα που οι ημίγυμνοι άντρες και γυναίκες  χόρευαν κοντά της σε πάρτι με στρίπερ σε ένα γηροκομείο στην Κολομβία.

Βίντεο από την επίσκεψη των στρίπερ στο εν λόγω γηροκομείο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Nadia Cartagena, η influencer που είχε και την ιδέα. Αυτό όμως που σίγουρα δεν περίμενε ήταν ότι μια από τις ηλικιωμένες δεν θα άντεχε τη συγκίνηση με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή που στρίπερ χορεύουν μια γυναίκα πιάνει το στήθος της και χάνει την ισορροπία της. Σπεύδουν να της δώσουν νερό και καλούν ασθενοφόρο.

«Σήμερα διοργάνωσα ένα ερωτικό πάρτι σε ηλικιωμένους και τρόμαξα όσο δεν έχω τρομάξει στη ζωή μου γιατί δεν περίμενα αυτό που συνέβη και η αλήθεια είναι ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη, ήθελα απλά να τους χαρίσω μερικές στιγμές χαράς και δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη» έγραψε η Κολομβιανή influencer για την περιπέτεια της ηλικιωμένης, σύμφωνα με την Daily Mail

Ωστόσο η συγγνώμη της δεν έγινε αποδεκτή από αρκετούς από τους 30.500 followers της οι οποίοι, μεταξύ άλλων, σχολίασαν «το παράκανες», «εντάξει να κάνεις ένα πάρτι αλλά όχι με τέτοιο θέμα», «ντροπή αυτό που έκανες, είναι τόσο λυπηρό».