Επιδείνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Επιδείνωση καιρού - βροχές - κακοκαιρία

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού ανακοίνωσε για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου 2023 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας συμπεριλαμβανομένων και νησιωτικών περιοχών, ενώ τα έντονα φαινόμενα στα ηπειρωτικά θα εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, οι περιοχές όπου προβλέπονται να έχουν έντονα φαινόμενα είναι οι ακόλουθες:

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 η κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα η περιοχή της Χαλκιδικής), η ανατολική Μακεδονία , η Θράκη, η Θεσσαλία (συμπεριλαμβανομένων των Σποράδων), η Εύβοια, η κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα της Αττικής), η βόρεια Πελοπόννησος, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τμήματα της Χαλκιδικής, της ανατολικής Θεσσαλίας, των Σποράδων και της Εύβοιας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Εθνικού Μετεωρολογικού Σταθμού και παρακολουθήστε τα έκτακτα δελτία καιρού.

Σαββατοκύριακο