Τ.Α Ραφήνας: Εξαρθρώθηκε σπείρα επικίνδυνων διαρρηκτών – Τους πρόδωσε το τατουάζ

Καινούργια επιτυχία από το τμήμα ασφάλειας Ραφήνας – πικερμίου με την εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών.

Το χαρακτηριστικό τατουάζ, ένα ζευγάρι φτερών στον λαιμό του νεαρού, ήταν ένα από τα στοιχεία που τον πρόδωσαν. Το θυμόταν και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Κερατέα, με τον οποίο οι δράστες ήρθαν τετ α τετ την ώρα που εκείνος επέστρεφε από τη δουλειά του.

Ο 66χρονος άκουσε τις φωνές της γυναίκας του και προσπάθησε με ένα μαχαίρι να σταματήσει τους νεαρούς που είχαν εισβάλει στο σπίτι του. Ο 24χρονος όμως με το τατουάζ τον απείλησε με μια καραμπίνα που είχε βρει στο σπίτι του, με αποτέλεσμα ο 66χρονος να κάνει πίσω. Οι δράστες είχαν προλάβει να πάρουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο που ήταν από τα… αγαπημένα της σπείρας την οποία εξάρθρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου.

Μόλις οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν τα στοιχεία του, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής… κοκκίνισε. Όπως διαπίστωσαν, ήταν μέλος της σπείρας που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Απρίλιο από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, καθώς κατηγορήθηκε ότι μαζί με άλλα μέλη εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες εμφανιζόμενοι σαν υπάλληλοι της ΔΕΗ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.