Βίκυ Κάβουρα – «Είναι θλιβερό. Βαριέμαι να ασχοληθώ κι άλλο»

||

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Βίκυ Κάβουρα, όπου μίλησε για τις επισκέψεις σε ψυχολόγο αλλά και για τις προτάσεις γάμου που… μένουν στο Instagram.

Η Βίκυ Κάβουρα πηγαίνει από μικρή ηλικία σε ψυχολόγο, γιατί ήθελε να μιλάει σε κάποιον χωρίς φίλτρα. Η ίδια δεν διστάζει να… κουνήσει το μαντήλι και να φύγει όταν τη θίγει κάτι.

«Στο Instagram όλοι θέλουν να με παντρευτούν, από κοντά κανένας. Οι άντρες φοβούνται να φλερτάρουν», δήλωσε.

«Υπάρχουν πράγματα στην τηλεόραση που με τίποτα δεν θα ήθελα να κάνω. Στο Dancing With the Stars δεν πέρασα καλά, αλλά τότε δεν μίλησα, στενοχωρήθηκα, είπε.

Η ίδια δηλώνει μοναχικός άνθρωπος και ότι δεν έχει τύχει να μάθει απιστία συντρόφου της. Πάντως, δεν θεωρεί ότι η απιστία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα, ενώ δήλωσε πως έχει βιώσει και έχει κάνει σκηνές ζηλοτυπίας.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Βίκυ Κάβουρα αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω γιατί υπήρξε το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο. Δεν ξέρω και γιατί με ρωτάνε ακόμα! Βεβαίως και πήρα τηλέφωνο να μάθω αλλά δεν βγάζεις άκρη, είναι θλιβερό. Βαριέμαι να ασχοληθώ κι άλλο».

Δείτε το βίντεο

 
in.gr