Κοντούλα βλάχα απ’ τα βουνά με Τσιόδρα και με Χαρδαλιά (Βίντεο)

||
||

Νέο viral έχει γίνει το τραγούδι του Κώστα Μήτση. Γύρισε ένα βίντεο κλιπ στον Λυκαβηττό, με αφορμή την άρση της καραντίνας και προσάρμοσε τους στίχους του παραδοσιακού τραγουδιού «κοντούλα βλάχα» στα μέτρα για τον κορονοϊό και το σύνθημα «μένουμε ασφαλείς».

Νέο viral βίντεο το τραγούδι του Κώστα Μήτση, που γύρισε ένα βίντεο κλιπ στον Λυκαβηττό, με αφορμή την άρση της καραντίνας.

Οι στίχοι είναι του Νεκτάριου Τυράκη, στιχουργού του τραγουδιού Shake it, που ερμήνευσε ο Σάκης Ρουβάς στην Eurovision το 2004 λαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Κοντούλα βλάχα – Καραντίνα edition
Οι στίχοι και οι συντελεστές του τραγουδιού

Κοντούλα η βλάχα απ’ τα βουνά, σέρνει το μόσχο στα μαλλιά, σέρνει το μόσχο στα μαλλιά, με Τσιόδρα και με Χαρδαλιά / Ένα μήλο κι άλλο μήλο ασφαλής εγώ θα μείνω, αποστάσεις θα κρατάω, ωρέ και τη μάσκα θα φοράω / Καραντίνα, καραντίνα σταματήσαν τα κλαρίνα, σταματήσαν τα κλαρίνα. Ωρέ δεν αντέχω στην Αθήνα! / Για πάρε με, για πάρε με, μέσα απ’ το σπίτι βγάλε με, στα πανηγύρια να γλεντάω, Ωρέ και στην Ήπειρο να πάω!

Μουσική: παραδοσιακό, Στίχοι Νεκτάριος Τυράκης
Συμπράττουν: Κώστας Μήτσης, τραγούδι Αντώνης Κακούρης, κλαρίνο Γιώργος Κώτσικας, βιολί Γιώργος Σάρρος, λαούτο Νίκος Κατσαρός, ντέφι
Λήψη βίντεο: Θανάσης Τσουπέης Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020