Ζήνα Κουτσελίνη: Αν ήμουν η Φαίη δεν θα επέστρεφα σε κάτι που σήμανε ένα τέλος κάποια στιγμή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο

||

«Είμαι 51 χρόνων και το δηλώνω μέχρι φέτος. Μετά θα κατέβω για να είμαι στο δυναμικό κοινό» είπε χαριτολογώντας.

«Όντως υπήρξε τον Γενάρη μια πρόταση να πάω σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, να κάνω την εκπομπή μου και παράλληλα, να είμαι σύμβουλος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα για τα σχέδια στην επόμενη σεζόν. Θα σας δώσω εσάς την είδηση.

Υπέγραψα με το Star και ανανεώσαμε αυτήν την αγκαλιά αγάπης. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Δεν έχει σημασία αν έχουν μπει οι υπογραφές, εμένα ο λόγος μου είναι συμβόλαιο και κάποτε το πλήρωσα αυτό.

Όταν χρειάστηκε να με διώξουν στην τελευταία μου συνεργασία, δεν είχα συμβόλαιο να τους το δείξω. Είχα δυο μήνες πληρωμής με άλλον μισθό, έτσι είναι η ζωή. Χάνεις και κερδίζεις».

Για την απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ είπε: «Για τον Γιώργο δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μέχρι τώρα. Ο Γιώργος πρόσφερε σε εμένα, αυτό που κι εγώ έκανα με τους συνεργάτες μου. Ήταν πιστός στρατιώτης. Δεν ζητούσε τίποτα από εμένα, παρά μόνο να είμαι εκεί. Του χρόνου δεν θα είμαι με τον Γιώργο. Ελπίζω να βρεθούν άξιοι συνεργάτες δίπλα μου γιατί μόνος του κανείς δεν καταφέρνει τίποτα»

«Ως ζευγάρι μου αρέσει πολύ, όπως και η τηλεοπτική τους συνύπαρξη. Αν ήμουν Φαίη δεν θα διάλεγα στα δύσκολα μου να επιστρέψω σε κάτι, το οποίο σήμανε ένα τέλος κάποια στιγμή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο»

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

«Η Ελένη είναι φίλη. Ελπίζω να κερδίσει το στοίχημα γιατί έλειψε από την τηλεόραση. Ελπίζω να μην κάνει ζημιά σε εμένα. Να παραμέινω κι εγώ και όλες και να μην ξεμαλλιαστούμε», αναφέρεται στο in.gr