Μιχάλης Ιατρόπουλος: Γιατί αποφάσισε να βάψει μπλε τα μαλλιά του;

|| - OnCamera.gr

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής “The 2night show” και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπειρία του στη «Φάρμα», το όνειρο που έκανε πραγματικότητα και την απόφαση να βάψει μπλε τα μαλλιά του.

Για την απόφαση να συμμετάσχει στη Φάρμα και την πολιτική που ακολουθούσε:

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να διατηρήσω τις ισορροπίες στη “Φάρμα”. Μπήκα με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί ήταν και η εποχή κατάλληλη, αφού δεν κάναμε τίποτα, πέρασα δύσκολα αλλά και ωραία, είμαι ευγνώμων. Νομίζω ότι κάτι έκανα και κατάφερα να προσθέσω ένα λιθαράκι αξιοπρέπειας στο οικοδόμημα της Φάρμας. Δεν είχα στρατηγική, είχα μια πολιτική απέναντι στους ανθρώπους, δεν ήθελα να έχω εκρήξεις και κακές συμπεριφορές, το πολέμησα μέσα μου. Το είδα σαν δουλειά».

«Ο Στράτος Τζώρτζογλου διασκέδασε αφάνταστα στη “Φάρμα”, αν και πήρε λίγο παραπάνω στα σοβαρά το παιχνίδι. Είναι ένας εξαιρετικά καλός και άκακος άνθρωπος. Όντως ήμουν ο “μπαμπάς” της “Φάρμας”, αντιμετώπισα τα παιδιά με πολλή καλοσύνη, όσο μου το επέτρεπαν οι συνθήκες του παιχνιδιού. Όπως αναφέρει το in.gr: Όλα τα παιδιά ήρθαν με ένα στόχο στο παιχνίδι και το σέβομαι αυτό. Είμαι πατέρας και παππούς κι έχω την εμπειρία να βοηθάω τα νέα παιδιά και τα αγαπάω».

«Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί…»

«Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω μια διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θα συνεργαστώ άλλη μια φορά με τον κουμπάρο μου. Είμαι δάσκαλος σκι από το 1995. Έχουμε αγοράσει κάποια σκάφη, τα οποία κάνουν ημερήσιες εκδρομές και έχουμε και τα θαλάσσια σπορ Για έξι μήνες κάθε χρόνο θα είμαι εκεί»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ