Ηράκλειο: Τριτοκοσμικές εικόνες έξι μήνες μετά τις καταστροφές στις τουριστικές Γούβες

|| - OnCamera.gr

Τριτοκοσμικές εικόνες στην τουριστική περιοχή των Γουβών του Ηρακλείου Κρήτης συναντούν οι πρώτοι τουρίστες καθώς, έξι μήνες μετά, δεν έχουν αποκατασταθεί οι υποδομές που καταστράφηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Απελπισμένοι

Σε απελπισία βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματίες στην παραλιακή των Γουβών καθώς οι 3 πρόχειρες γέφυρες που συνέδεαν τον δρόμο με τα καταστήματά τους παρασύρθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από τα ορμητικά νερά, με συνέπεια όπως λένε να υπάρχει ταλαιπωρία και με τους ίδιους να βρίσκονται αντιμέτωποι με οικονομική καταστροφή.

Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για την έλλειψη φωτισμού, για τις λακκούβες και όχι μόνο, καλώντας τη δημοτική αρχή Χερσονήσου να προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τη γενικότερη εικόνα της τουριστικής περιοχής.

Στην ευρύτερη περιοχή των Γουβών, αρκετά καταστήματα παραμένουν κλειστά όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Θα ξεκινήσουν σύντομα…

Αναφορικά με τα προβλήματα στις υποδομές, ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος δήλωσε πρόσφατα ότι σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης της οδοποιίας που καταστράφηκε από τη θεομηνία, με προτεραιότητα στο παραλιακό μέτωπο καθώς εγκρίθηκε ποσό ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. 

 

 

Πηγή: neakriti.gr