Στεφανία Λυμπερακάκη: Οι λόγοι που χώρισε και το στοίχημα της Eurovision

||

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision, ηΣτεφανία Λυμπερακάκη.

Στο πλευρό της ήταν και ο συνθέτης του τραγουδιού Δημήτρης Κοντόπουλος αλλά και ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός, οι οποίοι αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για την 18χρονη τραγουδίστρια.

«Όταν είδα τον Σάκη στη σκηνή της Eurovision με το “This is our night” είπα αυτό θέλω και εγώ. Είπα κατευθείαν “ναι” στην πρόταση για την Eurovision! Είδα τον Δημήτρη Κοντόπουλο στα MAD VMA πριν δύο χρόνια και του είπα ότι θέλω να συνεργαστούμε. Μετά από λίγο καιρό μου είπε να πάμε στον διαγωνισμό και είπα φυσικά ναι. Το 2016 πήγα στην Eurovision Junior. Τώρα είμαι 18 χρονών και κάτι. Ό,τι έμαθα στην Junior θα τα πάρω μαζί μου και στο Ρότερνταμ. Τώρα νιώθω περισσότερη ασφάλεια. Μετά τον διαγωνισμό θα ήθελα να μείνω στην Αθήνα και να τραγουδάω στα ελληνικά» ανέφερε αρχικά η Στεφανία Λυμπεράκη.

Ο Θέμης Γεωργαντάς δεν δίστασε να τη ρωτήσει και για την προσωπική της ζωή, με την εκπρόσωπο της Ελλάδας να του αποκαλύπτει ότι έχει χωρίσει:

«Είχα αγόρι, δεν έχω πια. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, ήταν τραγουδιστής σε ένα boy band. Δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο να κάνω τίποτα, για αυτό χώρισα. Θέλω να σκίσω για την Ελλάδα. Του είπα τέλος…»

Μάλιστα, στο εξομολογητήριο η Στεφανία Λυμπερακάκη αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος φόβος της θα είναι τα… ψηλά τακούνια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε η Στεφανία Λυμπεράκη:

 

n.gr