Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιο θα είναι το φινάλε για Μελέτη και Πηνελόπη;

|| - OnCamera.gr

Ένας έρωτας που από την αρχή ήταν «προβληματικός» και με πολλά ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες είναι αυτός ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη.

Η ερωτική επιθυμία που αισθάνονται ο Μελέτης και η Πηνελόπη αποδείχτηκε τελικά πιο δυνατή από τη στενή συγγένεια που τους ενώνει.

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης από τις «Άγριες μέλισσες», οι δύο παθιασμένοι εραστές που, όπως αποκαλύφθηκε δραματικά είναι πρώτα ξαδέλφια πέρασαν και συνεχίζουν να περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές συγκριτικά με τους υπόλοιπους ήρωες.

Το παιχνίδι της μοίρας από την αρχή φάνηκε άσχημο, τους έφερε κοντά πολλές φορές κι άλλες τόσες τους απομάκρυνε.

Ποιο θα είναι όμως το φινάλε στη σχέση τους; Τι ρόλο θα παίξει η συμπεριφορά του Μελέτη και όλα όσα της έχει κρύψει;

Δραματικό σίγουρα αφού η Πηνελόπη θα μάθει πως ο Μελέτης είναι ένας στυγνός εγκληματίας με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της δολοφονίας του Αλέξη Γραμματικού.

Μπορεί να δούμε το ζευγάρι να έρχεται και πάλι κοντά όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα τους χωρίσει οριστικά και αμετάκλητα. Στο άκουσα της είδησης πως ο Μελέτης είναι ο φονιάς του άντρα της, Αλέξη η Πηνελόπη θα καταρρεύσει και αυτό θα σημάνει και το τέλος της σχέσης τους.

Δεν μπορεί καν να διανοηθεί πως ο Μελέτης έβαψε τα χέρια του με το αίμα του Αλέξη.

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους δεν ήταν ευτυχισμένος, εκείνη είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί του και όταν η αλήθεια βγει στο φως η Πηνελόπη θα πάψει πια να έχει συναισθήματα για τον Μελέτη που αγάπησε ειλικρινά και με πάθος, αναφέρει το in.gr