Αφροδίτη Λιάντου: H κούκλα κόρη της Εβελίνας Παπούλια στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

||

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου η οποία θα προβάλλεται στο MEGA.

Πρόκειται για τη νέα σειρά με τίτλο «Η γη της ελιάς» με τις υπογραφές των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου.

Για μια ακόμη φορά, ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε φρέσκα πρόσωπα να βρεθούν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ανδρέας Γεωργίου μαρτύρησε τους δυο νέους ηθοποιούς οι οποίοι θα βρεθούν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της και πρόκειται για την Αφροδίτη Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια και τον Λίαμ Καρυτινό.

Η Αφροδίτη Λιάντου όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της.

 

Έχουν ακριβώς τα ίδια μάτια, το ίδιο στιλ ενώ αν την παρατηρήσεις καλύτερα το πρόσωπό της θα σου θυμίζει πολύ έντονα αυτό της Εβελίνας Παπούλια στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

«Είμαι χαζομαμά, αλλά προσπαθώ να το ελέγχω. Είμαι περήφανη για την κόρη μου. Ξέρω ότι μπορεί να παρεξηγηθεί αυτό από κάποιους, αλλά στην τελική πόσα πράγματα μπορούν να με κάνουν χαρούμενη σε αυτή τη ζωή; Ας μου το επιτρέψουν…», έχει πει η ηθοποιός για την κόρη της.

Κόρη δύο ηθοποιών, πώς θα μπορούσε να… ξεφύγει από τη showbiz; Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, έχει ήδη εισχωρήσει στον καλλιτεχνικό χώρο αφού ασχολείται με το τραγούδι και οι πρώτες κριτικές για τη δουλειά της είναι πολύ θετικές.

Πριν από περίπου ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο της CD single με τίτλο «Why» ενώ πλέον κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, αναφέρει το in.gr