Γαύδος: Δεν ήταν ζευγάρι η Κορίνα με τον 40χρονο – Πώς καταρρίπτεται η εκδοχή με το «λυμένο χειρόφρενο»

|||

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε στη Γαύδο, με αποτέλεσμα τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας, για το οποίο ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες που οδήγησαν το αυτοκίνητο στον γκρεμό.

«Καμία εκδοχή από όσες ισχυρίστηκε ο οδηγός δεν ευσταθεί», επισήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, αναφερόμενος στα καθίσματα, που δεν ήταν σε ήπτια θέση, όπως ισχυρίστηκε ο 40χρονος, αφού βρέθηκε σε όρθια θέση του οδηγού και ελαφρώς πίσω της συνοδηγού.

Η Κορίνα δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο. Ήταν χειριστικό άτομο που πιθανώς να είχε μαζί της κάποια άλλη σχέση.

«Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικό υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό. 

Το zarpanews.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει την έκθεση της αστυνομίας για το θανατηφόρο συμβάν, με τους αστυνομικούς να δοκιμάζουν στην πράξη την εκδοχή του 40χρονου οδηγού που επιβίωσε της πτώσης, καταρρίπτοντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο του λυμένου χειρόφρενου.

Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα οτι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος» υποστηρίζει το περιβάλλον της άτυχης Κορίνιας

Αναφορικά με την εγκληματική καθυστέρηση των αρχών που πιθανώς κόστισαν και την ζωή της νεαρής κοπέλας, έδειξε ιδιαίτερα αγανακτισμένος με τη συνεχή μεταβίβαση των ευθυνών, επισημαίνοντας οτι θα ερευνήσει προσωπικά το ζήτημα.

 

in.gr