Χριστίνα Τσάφου: «Με την αδερφή μου δεν έχουμε πολλές σχέσεις, δεν μεγαλώσαμε μαζί»

||

Η  Χριστίνα Τσάφου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό των γονιών της, τον γιο της, αλλά και τον λόγο που δεν έχει σχέση με την αδερφή της.

«Με την αδερφή μου δεν έχουμε πολλές σχέσεις, δεν μεγαλώσαμε μαζί»

«Έχω χάσει την μαμά μου. Με την αδερφή μου που έμενε μαζί της δεν έχουμε πολλές σχέσεις, δεν μεγαλώσαμε μαζί και δεν έχουμε κοινά βιώματα. Θέλω να είναι καλά. Μικρή ένιωθα ζήλια. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν ταίριαζαν οι γονείς μου, ήταν ένα πάθος…

Δεν χρειαζόταν να μου πει τίποτα η μάνα μου, έβλεπα τι δύσκολη ζωή είχε. Τη συγχώρεσα. Στάθηκα πάρα πολύ στους γονείς μου. Λένε ότι το παιδί χωρισμένων γονιών θα χωρίσει. Έλεγα ότι αν παντρευτώ και κάνω παιδί, δεν θα χωρίσω ποτέ. Δεν είναι στο χέρι σου Χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου τελικά. Έπρεπε να γίνει.

Όταν ο γιος μου Χρήστος Ζαχαριάδης, έγινε ηθοποιός, χάρηκα. Θυμάμαι που όταν με ρώτησε αν κάνει για ηθοποιός ένα βράδυ, του είπα: “Κάνε μου αυτοσχεδιασμό… Κάνε μου ένα δέντρο”. Το έκανε. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι γιαγιά. Ο εγγονός μας πιστεύω ότι είναι του μουσικού. Χορεύει και τραγουδάει» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Τσάφου.

in.gr