Απόστολος Καμιτσάκης: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ χωρίς λόγο»

|| - OnCamera.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/4) ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον παπά του Κολοκοτρωνιτσίου στο «Καφέ της Χαράς», έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης μίλησε για την πολύτεκνη οικογένειά του, τα έξι αδέλφια του, τις σπουδές στην Πληροφορική, που εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής, και τον ανατρεπτικό ρόλο του στο «Καφέ Της Χαράς».

Στη συνέχεια, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε μια ακρόαση για ταινία, όταν κλήθηκε να κάνει πράγματα πέραν του ρόλου του, και αποκάλυψε πώς το διαχειρίστηκε.

«Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε να γδυθώ χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Μου είπε μάλιστα αν θέλεις. Δεν ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του, δεν έδωσα σημασία, έκανα αυτά που πρέπει και έφυγα. Είμασταν μόνο οι δυο μας στην ακρόαση. Αυτή η ιστορία με έκανε πλέον πιο επιφυλακτικό και πλέον ρωτάω πριν πάω κάπου «, εξομολογήθηκε ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Απόστολος Καμιτσάκης

in.gr