Θανάσης Κουρλαμπάς: Η συγκινητική απώλεια που τον στιγμάτισε

||

Kαλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14/4)  ο Θανάσης Κουρλαμπάς, όπου και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και για την προσωπική τους ζωή.

 Ο πρωταγωνιστής της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ο οποίος πέρυσι συμμετείχε με επιτυχία και στο καστ της σειράς Άγριες Μέλισσες, μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική του διαδρομή.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει σπουδάσει κοινωνιολογία όμως αποφάσισε πολύ νωρίς ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική και αυτό και έκανε καθώς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι άλλο.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε και για την απώλεια που τον στιγμάτισε σε πολύ τρυφερή ηλικία.

Ήταν μόλις 15 ετών όταν έχασε τον πατέρα του, γεγονός που του στοίχισε πολύ συναισθηματικά όμως όπως είπε, κατάφερε να ξεπεράσει αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής του με τον καιρό. Όπως είπε, ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή λόγω προβλημάτων με την καρδιά του.

Όπως τόνισε, η αδελφή του και η μητέρα του ήταν εκείνες που τον στήριξαν τότε για να καταφέρει να το ξεπεράσει.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς επίσης μίλησε και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Η σύζυγός του ασχολείται και εκείνη με τον χώρο του θεάτρου και είναι παντρεμένοι από το 2003. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά που για τον ίδιο και τη γυναίκα του είναι η απόλυτη προτεραιότητα.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι είχε γίνει θέμα συζητήσεων ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο.

«Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχουν τα ταλέντα τους. Η κόρη μου με την μουσική και τα φιλολογικά κι ο γιος μου κάνει χρόνια μπαλέτο.

Με άφησε λίγο έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο αυτό. Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του, ώστε αυτό να ανθίσει.

Η ζωή μου με έφερε εδώ κι η δουλειά μου ήταν επιλογή μου, οπότε και τα παιδιά έχουν πάρει από τους γονείς να κάνουν την επιλογή τους. Έτσι έχουν πιθανότητες να ευτυχήσουν.

Όταν τον βλέπω να κάνει μπαλέτο, αισθάνομαι αυτήν την ευτυχία. Είναι πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο για το ανθρώπινο σώμα. Είναι συγκλονιστικό».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όλα όσα είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς:

in.gr