Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου

||

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο στον Δούκα που αποκαλύπτει ότι τους έχει ξεγελάσει στο επεισόδιο της Τετάρτη 7 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο.

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες στο επεισόδιο της Τετάρτη 7 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Θα τα καταφέρει;

Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού.

Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή στο επεισόδιο της Τετάρτη 7 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της. Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει στο επεισόδιο της Τετάρτη 7 Απριλίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και τον θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στις «Άγριες Μέλισσες»:

in.gr