Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ρίζω παντρεύεται τον Προύσαλη – Η πρώτη φωτό με το νυφικό

||

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Mέλισσες».

Το spoiler για την πρόταση γάμου είχε δώσει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της σειράς Γιώργος Σουξές, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό».

«Έκανα πρόταση προχθές στην αγαπητή και αξιότιμη συνάδελφο, την κυρία Καρακάση, τη Ρίζω. Γονάτισα, και με ταλαιπωρούσε, δεν έδινε απάντηση. Λέω “άντε Ρίζω, τελείωνε, ρίζωσα εδώ κάτω”», είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για την εξέλιξη του ειδυλλίου μεταξύ εκείνου και της Ρίζως στη σειρά.

Και όπως είδαμε η πρόταση γάμου έγινε πολύ ρομαντικά με τον ενωμοτάρχη να γονατίζει και να τη ζητά σε γάμο.

Τα νέα για τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω έφεραν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη αφού τους ανακοίνωσαν το σχέδιό τους.

Ο γάμος λοιπόν θα γίνει και έχουμε και την πρώτη φωτογραφία με τη Ρίζω ντυμένη νύφη.

Φυσικά τα νυφικό είναι από τα χεράκια της Ουρανίας ενώ στην πρόβα έχει κοντά της όλες τις φίλες της από το Διαφάνι.

Λευκό, μακρύ και όλο δαντέλα. «Αν γίνει ο γάμος με τον Προύσαλη, τον φαντάζομαι όπως γίνανε και οι υπόλοιποι γάμοι, ως γάμοι χωριού. Θα ήθελα να είναι ένα τέτοιο πράγμα και να γίνει ένα πανηγύρι στο χωριό», είχε πει η Ελένη Καρακάση μιλώντας στο «Πρωινό».

 

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας.

Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται.

Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δυο σπίτια, αναφέρει το in.gr