Επιτυχημένη η τηλεδιάσκεψη της ΕΕΕΣΑ και του ΕΕΑ

|| - OnCamera.gr
|| - OnCamera.gr

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α) σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α), όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α):

“Την Μ. Τρίτη 14.04.20 στις 18:00, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α) σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α), όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης λόγω της πανδημίας. Στο «πάνελ» το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε από τον ο Πρόεδρο κ. ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΒΕΡΩΝΗ, ο οποίος αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα του Κλάδου και στα απαραίτητα βήματα που πρέπει να γίνουν, για ένα βιώσιμο αύριο για εκατοντάδες χιλιάδες απασχολούμενους στην Εστίαση.

Επιπλέον από τον Αντιπρόεδρο κ. ΠΑΥΛΟ ΔΗΜΕΛΗ και το μέλος του ΔΣ κ. ΜΑΥΡΙΚΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ για τον χαιρετισμό που απηύθυνε, καθώς επίσης για την ανάλυση των δράσεων του Επιμελητηρίου προς στήριξη των επιχειρήσεων της Εστίασης. Ενός από τους μεγαλύτερους, σε αριθμό μελών κλάδους στο ΕΕΑ.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ και πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΒΒΑΘΑ, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τις κρίσιμες λεπτομέρειες της «μάχης» της Εστίασης κατά της επιδημίας αλλά και κατά των ελλείψεων των μέτρων της Πολιτείας για την προστασία ενός Κλάδου που από την πρώτη στιγμή μπήκε στον πάγο.

Οι ειδικοί συνεργάτες του Ε.Ε.Α ο φοροτεχνικός κ. ΜΙΑΡΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ και η δικηγόρος κα ΚΛΙΜΕΝΤΙΔΗ ΣΟΥΖΑΝΑ, ήταν στη διάθεση όλων των συναδέλφων επαγγελματιών και απάντησαν στα ερωτήματά τους.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε το μέλος του ΕΕΑ ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΑΣ.

Σας ενημερώνουμε πως έχει γίνει συλλογή όλων των ερωτημάτων που ετέθησαν από τους συναδέλφους στο χθεσινό webinar και για όσα δεν πρόλαβαν να απαντηθούν θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω του site μας και της σελίδας μας στο Facebook.”

Δείτε την τηλεδιάσκεψη εδώ.