Η Φάρμα: Η φωτογραφία του Στράτου Τζώρτζογλου από τα 90s που κάνει το γύρο του ίντερνετ

|| - OnCamera.gr

Οι θαυμαστές του Στράτου Τζώρτζογλου που θυμούνται την τηλεοπτική του πορεία,  ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού από τα 90s και την εποχή που ο ίδιος υπήρξε μεγάλος πρωταγωνιστής της Φάρμας και του κάμπου για τις ανάγκες της σειράς, «Το σημάδι του Έρωτα» στο πλευρό της Βάνας Μπάρμπα.

«Η Φάρμα», το ριάλιτι που έχει κάνει τεράστια επιτυχία επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αυτή τη φορά με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ένας κόσμος μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να περάσουν μια σειρά δοκιμασιών αλλά και μια καθημερινότητα με αρκετές εργασίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα που θα βοηθήσουν τη συμβίωσή τους στη Φάρμα.

Μάλιστα ο σταθμός αποφάσισε να κάνει ένα «πάντρεμα» παικτών, βάζοντας στη Φάρμα, celebrities μαζί με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι φυσικά δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τις τηλεοπτικές κάμερες.

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν νωρίς, ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίο σε κάθε επεισόδιο δίνει ρεσιτάλ γέλιου, αφού δεν σταματά να… πειράζει με τις ατάκες του, τους υπόλοιπους παίκτες της Φάρμας.

Μάλιστα όπως αναφέρει το in.gr, οι πιο παλιοί τηλεθεατές ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού από τα 90s και την εποχή που ο ίδιος υπήρξε μεγάλος πρωταγωνιστής της Φάρμας και του κάμπου για τις ανάγκες της σειράς, «Το σημάδι του Έρωτα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

 - OnCamera.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ