Πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Μαραθώνος

|| - OnCamera.gr

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στην Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης:

10.30 Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Μάκρης.

11.00  Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία της Νέας Μάκρης  από τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα, τον Πρόεδρο της Κοινότητας  Νέας Μάκρης κ. Κωνσταντίνο Κουλούκουσα και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος  κ. Βασίλη  Τσακιργιάννη.

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στην Δημοτική Κοινότητα Μαραθώνα:

10.30 Τέλεση δοξολογίας στη Μητρόπολη του Δήμου (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη στο Μαραθώνα).

11.00 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία του Μαραθώνα από τον Αντιδήμαρχο Δικτύων και Καθημερινότητας κ. Χρήστο Στάμο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μαραθώνα κ. Κώστα Λάσκο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόνοιας  κ. Αργύρη Λάσκο.

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στην Δημοτική Κοινότητα Γραμματικού:

10.30 Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γραμματικού.

11.00  Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία του Γραμματικού από τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού κ. Ευάγγελο Κυπαρίσση και την Πρόεδρο της Κοινότητας Γραμματικού κα. Αβραμίδου Αγγελική.

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στην Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα: 

10.30 Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Βαρνάβα.

11.00 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία  από τον Πρόεδρο Κοινότητας Βαρνάβα κ. Σπύρο Ηλία και τον Δημοτικό Σύμβουλο Μαραθώνα κ. Νικηφόρο Μπατζέ.

Λόγω των μέτρων κατά του Covid-19 η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κόσμου, ενώ για τους Ιερούς Ναούς επιτρέπεται σύμφωνα με τα νέα μέτρα ένας πιστός ανά 25 τ.μ. με μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό τους 20 πιστούς ανά ναό.