Μαρίνα Πατούλη – Γιώργος Πατούλης: 35χρόνια κοινής ζωή και το χρονικό του χωρισμού

|| - OnCamera.gr

Αναμφισβήτητα, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για πολλά χρόνια για αυτό και κανείς δεν περίμενα πως θα έρθει η μέρα που ο γάμος τους θα περάσει μια τόσο σοβαρή κρίση.

Η αποκάλυψη της είδησης έπεσε σαν βόμβα.

Έπειτα από 35χρόνια κοινής πορείας, ο γάμος του ζευγαριού περνά μια δοκιμασία.

Η Μαρίνα Πατούλη, μιλώντας στο TLIFE, αποκάλυψε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο γάμο της και εξομολογήθηκε ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι ο άνθρωπος της ζωής και ότι παραμένει στο σπίτι της, τιμώντας έτσι τον γάμο τους.

Η έκταση που πήρε το θέμα δημιούργησαν έντονη συναισθηματική φόρτιση στην Μαρίνα Πατούλη που σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά επέστρεψε σπίτι της προκειμένου όπως είπε να βρίσκεται δίπλα στο ανήλικο παιδί της.

Και ενώ ο Γιώργος Πατούλης αποφεύγει να μιλά για το ζήτημα, εκείνη το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε πως ο Περιφερειάρχης εδώ και 2,5 μήνες έχει διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζει καν που μένει.

«Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μόνο μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα, δεν ξέρω τι έχω κάνει και αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε.

Δεν ξέρω καν που μένει και το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία που αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς και να πάρουμε κοινές αποφάσεις και δε μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία.

Δεν ξέρω κάτι άλλο, από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Το παιδί το παίρνει τηλέφωνο. Το θέμα όμως είναι ότι δεν γνωρίζω πως θα διαχειριστώ το παιδί γιατί έχει σοβαρά προβλήματα και οι ειδικοί ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν σε συνεδρίες. Δε μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε καν την απάντηση, ούτε καν μια συνάντηση για να δούμε πως θα λύσουμε το θέμα.

Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε γονείς όμως θα είμαστε για πάντα. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, έχασα τη γη κάτω από τα; πόδια μου, το παιδί και τώρα και το θέμα της υγείας μου. Εμένα ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, δεν έκανα πλάκα όταν έβγαινα και έλεγα αυτά που έλεγα. Περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι χειρότερος» είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη.

Η ίδια επίσης τόνισε μιλώντας για τις φήμες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην σχέση τους:

«Εγώ ως γυναίκα, θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Δε με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα…. Η μεγαλύτερη μορφή βίας, μια από αυτές, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου εξηγεί, δε μιλάει, σε απαξιώνει για τα πάντα, είναι το χειρότερο.

Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή σου, μπορεί να περνάει την κρίση του.. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω, Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί αυτό. Θα προσπαθήσω να μπορέσω μόνη μου να στήσω το σπίτι μου, το παιδί, τον εαυτό μου… Είναι ένας αξιόλογος και σοβαρός άνθρωπος, αυτή την εικόνα είχα για αυτόν. Βλέπω έναν άλλο άνθρωπο, με ξενίζουν πάρα πολλά και στην πολιτική του πορεία, και στις επιλογές του και στην απαξίωση που έχει δείξει προς εμένα…Πράγματι και εγώ ελπίζω σε ένα μόνο πράγμα, να ακούσει τις εκκλήσεις μου και να απαντήσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις δηλώσεις της όμως, η Μαρίνα Πατούλη δεν ξεχνά να τονίζει πως ο Γιώργος Πατούλης ήταν και παραμένει ο άντρας της ζωής της, αναφέρει το in.gr

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που αποδεικνύεται και από τον τρόπο που η ίδια εκφραζόταν για αυτόν μέσα από τα social media δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στις οποίες ο έρωτας και ο θαυμασμός που έτρεφε για εκείνον ήταν ολοφάνερα.