Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος μιλάει με Ντρεοσί και «βλέπει» Συλαϊδόπουλο

|| - OnCamera.gr

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος κοουτσάρισε τον Παναθηναϊκό ως υπηρεσιακός στην ισοπαλία 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο μεσοδιάστημα από την απόλυση του Ντάνι Πογιάτος μέχρι την πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι.

Ο πρώην τεχνικός του τμήματος Κ19 φαίνεται πως θα επιστρατευτεί εκ νέου, αυτήν τη φορά για να αντικαταστήσει τον μέχρι σήμερα προϊστάμενό του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχεται ασφυκτικές πιέσεις να αποπέμψει τον Λάζλο Μπόλονι από την τεχνική ηγεσία και, παρά τους δισταγμούς του, καταλήγει πως είναι η καλύτερη επιλογή στην παρούσα φάση για να εκτονώσει την πίεση στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Αλαφούζος δεν έχει καταλήξει στην απόφαση για την επόμενη μέρα και προσανατολίζεται στο να κερδίσει χρόνο.

Ο Συλαϊδόπουλος είναι το πρόσωπο που μπορεί να εξυπηρετήσει το σκοπό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για μερικές ημέρες και μάλλον θα προκριθεί η αναβάθμισή του.

Τα είπε με τον Μπόλονι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλαφούζος έχει μεταφέρει στον Μπόλονι τις προθέσεις του για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ο ρουμάνος προπονητής αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και δε φέρεται να πρόβαλε ενστάσεις, αν και επισήμανε την άποψή του για τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης του Παναθηναϊκού.

Σε μια σεζόν που εξελίσσεται περίεργα, ο Αλαφούζος πιστεύει ότι ο Μπόλονι πληρώνει ορισμένες καταστάσεις που διαμορφώθηκαν στο Κορωπί από την αρχή.

Θεωρεί εξίσου συνυπεύθυνους τους ποδοσφαιριστές, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορούν να αλλάξουν όλοι, οπότε θα φύγει ο προπονητής.

Επικοινωνία με τον Ντρεοσί

Περαιτέρω, ο Αλαφούζος δε θέλει να ψάχνει και νέο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, γι’ αυτό εντός της ημέρας θα επικοινωνήσει με τον Πιέρ Ντρεοσί.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα ζητήσει από τον Γάλλο να συνεχίσει στο πόστο του και να μην αποχωρήσει μαζί με τον Μπόλονι.

Από την αντίδραση του Ντρεοσί θα εξαρτηθούν πολλά.

Όπως ο επόμενος προπονητής, αφού δε μοιάζει πιθανό ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ να διατηρήσει τη θέση του και να δεχτεί την έλευση ενός έλληνα προπονητή τον οποίο δε γνωρίζει.

Εάν ο Ντρεοσί επαναλάβει αυτό που είχε πει προ ημερών και σε ανύποπτο χρόνο στον Αλαφούζο, ότι με τον Μπόλονι λειτουργεί ως δίδυμο και δε μένει χωρίς αυτόν, τότε θα δρομολογηθούν ανακατατάξεις σε όλη την πυραμίδα.

Και ο Γιάννης Αναστασίου θα κερδίσει ουσιαστικούς πόντους για να ξαναφορέσει την πράσινη φόρμα.

 

in.gr