Γιατί καθώς μεγαλώνουμε νιώθουμε όλο και πιο κουρασμένοι;

|| - OnCamera.gr

Τα 50 είναι ένα αρκετά δύσκολο ορόσημο για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού είναι εκείνο που σηματοδοτεί την «είσοδο» στη μέση ηλικία. Μπορεί σημαντικοί παράγοντες που μέχρι πρότινος επηρέαζαν τη ζωή μας να έχουν δρομολογηθεί προς το καλύτερο, συγχρόνως όμως δυσκολευόμαστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, ακόμη και αν οι ρυθμοί τους είναι πλέον πολύ πιο χαλαροί σε σχέση με παλιότερα. Είναι γεγονός πως τη δεδομένη στιγμή οι αντοχές μας τείνουν να εξασθενούν, ενώ μικρά προβλήματα υγείας, όπως η μειωμένη όραση ή η τμηματική απώλεια μνήμης, επιμένουν να μας ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, ακόμη κι αν ο οργανισμός μας δεν λειτουργεί στο ζενίθ του, οι ειδικοί επισημαίνουν πως μπαίνοντας στην πέμπτη δεκαετία της ζωής τους, οι άνθρωποι τείνουν να είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι ακόμη και από την ξέγνοιαστη ηλικία των 20. Δεν είναι άδικο, λοιπόν, να μην μπορούμε να το απολαύσουμε στο έπακρο; Αν βρίσκεστε, λοιπόν, στη δυσάρεστη θέση που σας θέλει ναι μεν ορεξάτους για ζωή, αλλά κάπως «σκουριασμένους» και με ένα αίσθημα κούρασης να τρενάρει τα σχέδιά σας, τότε το ALTION Tonovit Senior® είναι η λύση στην οποία πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε!

 
 

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Είναι φυσικό και επόμενο, πως με την πάροδο του χρόνου κάποιες από τις λειτουργίες του οργανισμού θα αρχίσουν να εξασθενούν. Η κυκλοφορία του αίματος «κατεβάζει» ταχύτητα, το ίδιο και ο μεταβολισμός μας, ενώ η πρότερη μυϊκή μάζα συρρικνώνεται, χάνοντας τη δύναμη και την ευελιξία της. Όσο όμως εστιάζουμε στην αδυναμία μας, τόσο χάνουμε και δεν ευχαριστιόμαστε όλα εκείνα που μπορούμε να ζήσουμε. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να υιοθετήσουμε όχι μόνο έναν τρόπο ζωής πολύ πιο ωφέλιμο για το μυαλό και το σώμα μας, αλλά και μία ανάλογη, αισιόδοξη στάση ζωής. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως στον ανθρώπινο οργανισμό όλα είναι αλληλένδετα.

Ενισχύοντας λειτουργίες που είναι αποδυναμωμένες αλλά μας είναι απαραίτητες στην καθημερινότητα, θα μπορέσουμε να παραμείνουμε ενεργοί στις… επάλξεις και να αποκτήσουμε έναν νέο ρυθμό. Σε όλα τα παραπάνω, θα μας βοηθήσει και η ισχυρή σύσταση της πολυβιταμίνης ALTION Tonovit Senior®, η ειδικά σχεδιασμένη κάψουλα για άτομα άνω των 50, «πλούσια» σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που στηρίζει σώμα και πνεύμα!

 

zougla.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ