Κέρκυρα: Διέρρηξαν ταυτόχρονα δυο σούπερ μάρκετ, αλλά συνελήφθησαν!

|| - OnCamera.gr

Μοίρασαν τις… δουλειές δυο Έλληνες διαρρήκτες που παραβίασαν ταυτόχρονα τις κεντρικές εισόδους δύο σούπερ μάρκετ στην Κέρκυρα αφού προκάλεσαν φθορές στα συστήματα συναγερμού και μπήκαν ο καθένας σε διαφορετικό με σκοπό να αδειάσουν τα ταμεία, τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Όμως, πριν προλάβουν να κλέψουν τα χρήματα από τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων, οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Διέρρηξε κατάστημα στον Τύρναβο και άδειασε το ταμείο

Λίγες ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για να εξιχνιάσουν την διάρρηξη που έγινε σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Ο δράστης που άρπαξε από το ταμείο το ποσό των 237 ευρώ ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
 
protothema.gr