Μαντώ: Δεν θα τραγουδάμε τζάμπα – Δεν πήγα στον Παπαδόπουλο για να αφυπνίσω συναδέλφους

|| - OnCamera.gr

Την άρνησή της να εμφανιστεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», που είχε αφιέρωμα σε μουσικές και τραγούδια περασμένων δεκαετιών, εξήγησε η γνωστή τραγουδίστρια Μαντώ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA.

Όταν κάποιος καλλιτέχνης παρουσιάζει ζωντανά τη μουσική του, πρέπει να αμείβεται βάση συμβολαίου, κάτι που δεν ίσχυε για την εν λόγω εκπομπή, επισήμανε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι με τη στάση της αυτή ήθελε να αφυπνίσει και άλλους συναδέλφους της που προσφέρουν αφιλοκερδώς την τέχνη τους.

Όπως αναφέρεται στο in.gr: «Έχουμε υπογράψει όλοι οι τραγουδιστές μία σύμβαση, η οποία έχει σταλεί και στα κανάλια. Τους τελευταίους μήνες και λόγω της πανδημίας οι καλλιτέχνες πρέπει να αμείβονται όταν παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική τους και κάτι τέτοιο δεν ήταν μέσα στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκπομπής, οπότε δεν δέχθηκα να πάω. Δεν το έκανα για να δημιουργήσω κάποιο θόρυβο, το έκανα για να αφυπνίσω τους συναδέλφους να μην τραγουδούν ζωντανά χωρίς αμοιβή» ήταν τα λόγια της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ