Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης στην Καλλιθέα: «Η αδερφή της νιώθει ότι φταίει»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης στην Καλλιθέα: «Η αδερφή της νιώθει ότι φταίει – Δεν έχει επικοινωνήσει ο οδηγός» – Τεράστιο σοκ έχει υποστεί η αδερφή της 12χρονης που έχασε τη ζωή της όταν ένας 32χρονος την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του το μεσημέρι της Δευτέρας στη Καλλιθέα. Συγκλονίζει ο πατέρας των δύο παιδιών μιλώντας για την απώλεια της κόρης του αλλά και την κατάσταση της αδελφής της που «νιώθει ότι φταίει».

«Προσπαθήσαμε να πάμε σχολείο σήμερα. Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι μήπως κάπως καλύτερα να ξεπεράσει αυτό το συμβάν που έχουμε τώρα. Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;» είπε ο πατέρας της 12χρονης, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

Καλλιθέα
ekav 2 600x337 2

«Δεν επικοινώνησε μαζί μας ο οδηγός»
Στη συνέχεια, ο πατέρας της 12χρονης είπε πως δεν έχει λάβει κανένα τηλέφωνο από τη οδηγό του αυτοκίνητου.

«Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι. Να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλό άνθρωπο».

Ελεύθερος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη
Ελεύθερος υπό τον όρο ότι δεν θα μπορεί να οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή αφέθηκε ο 32χρονος οδηγός που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μία 12χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Καλλιθέα.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του 60χρονου γιατρού που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του
Στον κατηγορούμενο, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκε επιπλέον και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε θάνατος και το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.