Περ. Αττικής: Αρνητικά όλα τα τεστ σε εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους στα ΚΕΣΥ

|| - OnCamera.gr

Αρνητικά όλα τα τεστ ανίχνευσης για τον COVID-19 που διεξήχθησαν σε εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους που υπηρετούν στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ), με εντολή του Περιφερειάρχη.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και υπό το συντονισμό του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για την Εκπαίδευση κ. Μπάμπη Αλεξανδράτου, τα εδικά κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ πραγματοποίησαν μοριακά τεστ ανίχνευσης για τον COVID-19 σε Εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους που υπηρετούν στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) της Περιφέρειας, καθώς και στα στελέχη και στους υπηρετούντες στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

Το αποτελέσματα όλων των τεστ σε όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους είναι αρνητικά.
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στους εργαζόμενους που υπηρετούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε σχετικά:

«Η ασφάλεια και η προάσπιση της υγείας των εργαζομένων μας είναι απόλυτη προτεραιότητά μας αυτή την εποχή και σ΄αυτό το πλαίσιο επικεντρωνόμαστε και ενισχύουμε τις πολιτικές πρόληψης. Στόχος μας να νιώθουν τα στελέχη μας στην εκπαίδευση που επιτελούν λειτούργημα, ασφαλείς και προστατευμένοι. Η Περιφέρεια Αττικής είναι κοντά τους έμπρακτα και θα συνεχίσει να τους στηρίζει».