Πέθανε ο προπονητής του Νικολαΐδη

Πέθανε ο προπονητής του Νικολαΐδη

Πέθανε ο προπονητής του Νικολαΐδη

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο προπονητής του Κώστας Τζιδημόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, προκαλώντας νέο σοκστον χώρο του Τάε κβον ντο.

Ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που μαζί με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη κατέκτησαν τα πάντα, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, με την τραγική είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα:

«Η οικογένειά μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του, τον Κώστα Τζιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα.

Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το «γιο» του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν.

Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπό μας. Βιάστηκες να φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα…», αναφέρει το μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…