Αναπαράσταση στον Αλιάκμονα για τον θάνατο βρέφους

Αναπαράσταση στοn Αλιάκμονα για το θάνατο βρέφους – Εξελίξεις στην υπόθεση της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια που φέρεται να πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στον Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανακριτής ζήτησε την αναπαράσταση του θανάτου του 11μηνου βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα, προκειμένου να φωτιστούν σημεία της τραγικής αυτής ιστορίας.

Η 29χρονη μητέρα που έφτασε συνοδεία αστυνομικών και μετά την τρίωρη απολογία της έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα, θα περιγράψει τα δραματικά γεγονότα, ενώ έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Με την αναπαράσταση στο φράγμα του Αλιάκμονα έξω από τη Βέροια, οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα συμπληρώσουν τον φάκελο της υπόθεσης που συντάραξε τη χώρα.

Αλιάκμονα

Το μόλις 11 μηνών μωρό, βρέθηκε στα παγωμένα νερά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η 29χρονη μητέρα του, που αρνείται την ανθρωποκτονία, προφυλακίστηκε μετά την απολογία της. Η ίδια υποστηρίζει ότι το αγγελούδι μπουσούλησε και έπεσε μέσα στο νερό. Είπε ότι δεν βούτηξε να το σώσει επειδή τα έχασε και επειδή δεν ήξερε κολύμπι.

«Έγκλημα εάν αποδειχτεί ότι συμμετείχε σε αγώνα προσομοίωσης»
«Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μπουσούλησε, διέφυγε της προσοχής μου και δυστυχώς έπεσε μέσα στο νερό. Δεν βούτηξα να το σώσω γιατί δεν ξέρω κολύμπι. Φώναξα για βοήθεια αλλά δεν με άκουσε κανείς. Την είχα στα πόδια μου μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ» φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της, η 29χρονη μητέρα.