Νότης Σφακιανάκης: Εξηγήσεις στο αυτόφωρο αναμένεται να δώσει σήμερα

|| - OnCamera.gr

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι σήμερα ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μετά τη σύλληψή του και τη ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Πάντως έχει το δικαίωμα να μην παραστεί ο ίδιος στο δικαστήριο αλλά να εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημά του εντόπισαν ένα πιστόλι, για το οποίο δεν διέθετε άδεια όπως επίσης και δυο γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε δηλώσεις του πάντως στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 o Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως o εντολέας του «έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απερρίφθησαν». Μάλιστα, όπως τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή «από το 2000 η ίδια η Αστυνομία θεώρησε ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δώσει άδεια και ξαφνικά το 2017 δεν του δίνει. Κανένα λόγο δεν έχει κάποιες φορές η Αστυνομία».

Σε ό,τι αφορά στα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του εντολέα του ο κ. Κούγιας σε άλλη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δικιά του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε ότι ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ