Κορωνοιός Ελλάδα: Στα 1388 τα νέα κρούσματα, 549 οι διασωληνωμένοι και 84 θάνατοι

||

Στα 1388 τα νέα κρούσματα, 549 οι διασωληνωμένοι και 84 θάνατοι.

Ο κορονοϊός συνεχίζει το καταστροφικό του πέρασμα αφήνοντας πίσω του εκατοντάδες νεκρούς. Το ΕΣΥ εξαξολουθεί να πιέζεται ασφυκτικά όσο οι διασωληνωμένοι συνεχώς αυξάνονται. Στα 1388 τα νέα κρούσματα, 549 οι διασωληνωμένοι και 84 θάνατοι.

Στα 1.388 είναι τα κρούσματα σήμερα 23/11 ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 84. Όπως ανακοινώθηκε στην ενημέρωση για τον κορονοϊό, οι διασωληνωμένοι είναι 549.

Προς παράταση το lockdown

Σε χρονική επιμήκυνση οδεύει το γενικευμένο lockdown της χώρας, καθώς η επιδημιολογική εικόνα μπορεί να βρίσκεται εν μέρει σε τροχιά σταθεροποίησης, ωστόσο η δραματική κατάσταση κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού, αντίθετα η κινητοποίηση είναι τεράστια και τίθενται ήδη σε εφαρμογή σχέδια έκτακτης ανάγκης.

Η διασπορά εξακολουθεί να είναι μεγάλη στην κοινότητα σημείωσε απόψε η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου η οποία ανακοίνωσε 1388 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Όπως είπε οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι πλέον 549 και το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 84 θάνατοι.

Η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας είναι σε εξέλιξη από την Βάνα Παπαευαγγέλου, τον Γκίκα Μαγιορκίνη και τον Νίκο Χαρδαλιά. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις τους.