Αρναούτογλου: Αλλάζουν όλα από το Σάββατο

Αρναούτογλου: Αλλάζουν όλα από το Σάββατο

Αρναούτογλου: Αλλάζουν όλα από το Σάββατο

Αρναούτογλου: Αλλάζουν όλα από το Σάββατο – Με αξιόλογες βροχές σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης στη Δυτική Ελλάδα και στα ΒΔ θα έχουμε συννεφιά με τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αραιές συννεφιά και ηλιοφάνεια.

Από το μεσημέρι και μετά στην αν. Μακεδονία και Θράκη, στη Θεσσαλία, στη Στερεά και κεντρική – ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα ανοίξει.

Αρναούτογλου

Όμως στα ΒΔ θα έχουμε τοπικές καταιγίδες έως και της Δυτικής Στερεάς, ενώ το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο στα 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 19 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Στην Αττική τοπικές συννεφιές το πρωί και ηλιοφάνεια την υπόλοιπη μέρα. Η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό του καιρού θα είναι μουντό, αλλά στα ανατολικά θα έχουμε ανοίγματα με ηλιοφάνεια, ενώ από το απόγευμα θα συννεφιάσει σχεδόν παντού. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Την Τετάρτη τοπικές μπόρες θα έχουμε στο Ιόνιο και στην νότια νησιωτική χώρα στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στους 17-19 βαθμούς.

Την Πέμπτη τα σύννεφα θα διέρχονται από τα δυτικά προς τα ανατολικά και βροχές αναμένονται στα δυτικά και στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου. Η θερμοκρασία στους 19 -20 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε και πάλι συννεφιές και βροχές στα ανατολικά νησιωτικά. Η θερμοκρασία στους 19 με 20 βαθμούς.

Από το Σάββατο μπαίνουμε σε βροχερό καιρό ακόμη και με έντονα φαινόμενα. Η θερμοκρασία στους 21 – 22 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…