Το όπλο πυροβόλησε μόνο του» λέει ο 14χρονος

ΜΑΝΔΡΑ - OnCamera.gr

Το όπλο πυροβόλησε μόνο του» λέει ο 14χρονος – Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη δολοφονία ενός 17χρονου νέου από τον ίδιο του τον αδελφό, κατά τη διάρκεια κυνηγιού στη Μάνδρα.

Ο 14χρονος υποστήριξε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε και ότι ο ίδιος δεν πυροβόλησε εναντίον του αδελφού του. «Πήγαμε να παίξουμε κυνήγι. Ο Φώτης (σ.σ. ο 17χρονος) πήγε να τρομάξει το γουρούνι κι όταν βγήκαμε μαζί, το όπλο πυροβόλησε μόνο του», υποστήριξε ο 14χρονος.

Το θύμα είχε βρει το όπλο
Όπως ανέφερε ο συνήγορος του ανήλικου, το όπλο που προκάλεσε τον θάνατο του 17χρονου στη Μάνδρα, το είχε βρει ο ίδιος σε ένα σεντούκι στο μαντρί κοντά στον τόπο της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το είχε τοποθετήσει εκεί ο πατέρας της πολυμελούς οικογένειας και ο 17χρονος το χρησιμοποίησε κρυφά.

Έτσι, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στα χέρια του 14χρονου αδερφού του ενώ κυνηγούσαν ένα αγριογούρουνο. «Το είχε αφήσει εκεί, ήταν χαλασμένο χωρίς σφαίρες. Βρήκε μια σφαίρα στο δάσος και πήγε να κυνηγήσει το αγριογούρουνο» υποστήριξε ο δικηγόρος Γιάννης Βέρρας, αναφέρει το in.gr

ΜΑΝΔΡΑ - OnCamera.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ