Ευαγγελισμός: Εγκαταστάθηκαν 10 αναπνευστήρες – Προχωρούν οι διαδικασίες για προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της Αττική

|| - OnCamera.gr

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία της Αττικής.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού, συνολικού προϋπολογισμού 740.000 ευρώ σε νοσοκομεία της Αττικής, καθώς ήδη στον Ευαγγελισμό ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση 10 αναπνευστήρων.

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα παραδοθούν επιπλέον αναπνευστήρες καθώς και κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ σε Νοσοκομεία της Αττικής από την Περιφέρεια.

Ειδικότερα, θα παραδοθούν άλλοι 8 αναπνευστήρες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αττικό, 50 κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ σε Νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ (Τζάνειο, Ασκληπιείο, Θριάσιο, Αττικόν) και 18 κρεβάτια στις ΜΕΘ Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης ο περιφερειάρχης κ. Πατούλης ζήτησε από τους εκπροσώπους των προμηθευτριών εταιρειών την όσο το δυνατόν ταχύτερη παράδοση του σχετικού εξοπλισμού επισημαίνοντας πως σε αυτή την πολύ κρίσιμη υγειονομική συγκυρία, οφείλουμε όλοι να υπερβάλλουμε εαυτόν, ενισχύοντας το σύστημα υγείας.

Με αφορμή την εγκατάσταση των αναπνευστήρων στον Ευαγγελισμό ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η Περιφέρεια «με πράξεις και όχι με λόγια, στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια. Βρήκαμε άμεσα λύσεις και διεξόδους, ενεργοποιώντας έναν άγονο διαγωνισμό του παρελθόντος και διαθέτουμε σε νοσοκομεία της Αττικής έναν αρχικό αλλά πολύ κρίσιμο εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας. Κινούμαστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και ενεργά, στο πλευρό του υγειονομικού μας προσωπικού και των πολιτών. Σε αυτή την εθνική μάχη είμαστε όλοι μαζί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ