Σεπόλια: Αποκαλύψεις – σοκ

ΒΙΑΣΜΟΣ - OnCamera.gr

Σεπόλια: Αποκαλύψεις – σοκ Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια στα χέρια των παιδοβιαστών.

Οι καταθέσεις της 12χρονης φέρνουν στο προσκήνιο την φρίκη που έζησε για μήνες καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τους βιαστές της.

Σε μία από τις καταθέσεις το παιδί περιγράφει τον τρόπο που είχε το ίδιο βρει, προκειμένου να προστατευτεί και να γλιτώσει από κάποιους βιαστές.

«Τους κορόιδευα…»
«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού.

»Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο Μίχος. Μου έδινε 10 ευρώ μόνο όταν καθάριζα το μαγαζί του», έχει πει σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη.

Η 12χρονη μίλησε και για έναν κύριο που της έδινε χρήματα χωρίς να ζητά ανταλλάγματα, αλλά και αυτά τα έπαιρνε ο Μίχος.

«Είναι ο κύριος Ι. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική επαφή αλλά μου έδινε χρήματα ανά δύο – τρεις μέρες. Δεν τα κρατούσα τα χρήματα, πάλι τα έπαιρνε ο Μίχος» συνεχίζει στη κατάθεσή της η 12χρονη.

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου: «Γιατί δεν κρατούσες τα χρήματα από αυτόν αφού δεν είχε να κάνει με ερωτική σχέση;», η 12χρονη απαντά: «Γιατί φοβόμουν. Θα μου έλεγαν οι γονείς μου πού τα βρήκες».

«Δεν αντέχω άλλο…»
Ο Γολγοθάς της ανήλικης φαίνεται και στα μηνύματα που αντάλλασσε με τη μητέρα της.

Μητέρα: Να σου πω κάτι, εεεε. Δεν λες να στείλει κανένα 20;

12χρονη: Μαμά

Μητέρα: Μαμούνια. Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα πιπάκια και δεν βρίσκω.

12χρονη: Ρε μαμά ήρθα εδώ να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ.»

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι συλληφθέντες για τους βιασμούς της 12χρονης
Εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα μια 12χρονη στα Σεπόλια.

Πρόκειται για τους:

  1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής
  2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα
  3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά
    Σε βάρος των δύο πρώτων ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, ενώ εναντίον του τρίτου άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, σύμφωνα με το in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ