Εξαφάνιση ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη

ΤΑΞΙ - OnCamera.gr

Εξαφάνιση ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη – έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη ταξί, ότι αγνοείται εδώ και περίπου 10 ημέρες το όχημα και ο οδηγός που το είχε μισθώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος αγνοείται, είναι 35 ετών. Το ταξί μάρκας Peugeot μοντέλο 307, είναι χρώματος μπλε-ασπρο με πινακίδα ΤΑΕ 4749.

«Τον ψάχνουμε μανιωδώς»
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής», Κλήμης Λεοντιάδης, «πρόκειται για οδηγό, ο οποίος αγνοείται μαζί με το όχημα του ιδιοκτήτη στο οποίο εργαζόταν».

Ταυτόχρονα, ο κ. Λεοντιάδης επισήμανε στην ιστοσελίδα GRTimes πως «ενημερωθήκαμε χθες το πρωί και πληροφορήσαμε όλα τα Ραδιοταξί, αλλά και την Αστυνομία, για το συγκεκριμένο συμβάν».

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής» είπε χαρακτηριστικά ότι «τον ψάχνουμε μανιωδώς διότι φοβόμαστε μήπως έχει πάθει κάτι, αλλά έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνό του. Κλειστό είναι και το τηλέφωνο του πατέρα του».

Φόβοι για εγκληματική ενέργεια
Όπως ανάφερε στο Open ο κ. Ανθιμος Σαχπαζής, ιδιοκτήτης του ταξί, ο οδηγός ηλικίας περίπου 35 ετών εμφανίστηκε προ τετραμήνου κι έκανε επινοικίαση του οχήματος.

«Όλα πήγαιναν καλά στην αρχή», αλλά εδώ και μέρες ψάχνουμε και το αμάξι και τον οδηγό» είπε ο κ. Σαπχαζίδης και πρόσθεσε: «Τον ψάχνουμε, το κινητό είναι κλειστό, το αμάξι είναι άφαντο».

Σχετικά με τους οικείους του, ο ιδιοκτήτης του ταξί, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για τον αγνοούμενο οδηγό και την οικογένειά του, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία μήπως δεν κρύβεται από πίσω το ενδεχόμενο κλοπής του ταξί, αλλά, εγκληματική ενέργεια μιας και «Το ταξί είναι μια επικίνδυνη δουλειά… Πιστεύω να είναι καλά ο άνθρωπος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ