Θεσσαλονίκη: Δάγκωσε και κλώτσησε τον ελεγκτή

 - OnCamera.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό σε γραμμή αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη – γυναίκα δάγκωσε και κλώτσησε τον ελεγκτή πριν από έξι χρόνια, και η υπόθεση αναβίωσε στο δικαστήριο.

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε γυναίκα, που είναι σήμερα 30 ετών, με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης κατά ενός 54χρονου ελεγκτή αστικού λεωφορείου και της επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης τριών μηνών, με τριετή αναστολή.

Τι είχε συμβεί

Η υπόθεση δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, ενώ αρχικά η κατηγορούμενη πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με τριετή αναστολή.

Όλα έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν η 23χρονη τότε φοιτήτρια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δύο ελεγκτές την πλησίασαν για τυπικό έλεγχο, με την κοπέλα να μην έχει εισιτήριο.

Την ώρα που οι ελεγκτές της ζήτησαν τα στοιχεία προκειμένου να βεβαιώσουν το πρόστιμο, εκείνη φώναξε και χτύπησε τον έναν από τους δύο. Όταν το λεωφορείο σταμάτησε, η φοιτήτρια προσπάθησε να αποδράσει από το παράθυρο του οχήματος, ενώ κλώτσησε τον ελεγκτή στο πρόσωπο και το στήθος.

Η ίδια, όπως αναφέρει το MEGA, ισχυρίστηκε τότε, όπως και σήμερα, ότι ο ελεγκτής την κράτησε παράνομα μέσα στο λεωφορείο για 15 λεπτά και αισθάνθηκε απειλή, ενώ ταυτόχρονα έπαθε και κρίση πανικού, καθώς δεν μπορούσε να φύγει, όπως αναφέρει το in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ