Παρέα τράπερ επιτέθηκαν σε ανήλικο

 - OnCamera.gr

Παρέα τράπερ επιτέθηκαν σε ανήλικο. Το περιστατικό συνέβη μεταξύ νεαρών παιδιών έρχεται στο φως και αφορά στην συμπλοκή μια παρέας τράπερ, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τραυμάτισαν σοβαρά έναν συμμαθητή τους και τον πατέρα του.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν, ωστόσο προχώρησαν σε μήνυση κατά του συμμαθητή τους και το όλο θέμα εξετάζεται από τις Αρχές.

Η άγρια συμπλοκή

Ειδικότερα, μία παρέα Ελλήνων και Αλβανών μαθητών που συστήνονται ως τράπερ μέσω των σόσιαλ μίντια, κατηγορούνται από ένα Αιγύπτιο συμμαθητή τους ότι του επιτέθηκαν. «Έχω τραύματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στο σαγόνι μου έχουν σπάσει δύο δόντια και έχω μώλωπες στο αριστερό μηρό από το σιδηρολοστό και σημάδια από τα χτυπήματα από τα κλειδιά στις παλάμες», είπε στην κατάθεσή του ο ανήλικος Αιγύπτιος, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr.

Στο διαβιβαστικό της δικογραφίας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ξεδιπλώνεται το άγριο συμβάν:

«Στις 20:30 της 1ης Οκτωβρίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μετά από σήμα του κέντρου της Άμεσης Δρασης, μετέβησαν επί της οδού Αγίου Ελευθερίου στον Πειραιά για επεισόδιο μεταξύ ατόμων. Μετά από λίγο οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν πολλά άτομα γύρω στα 50 και στην θέα την αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή προς διάφορες κατευθύνσεις. Κάθ’ υπόδειξη των παρευρισκομένων ακινητοποίησαν έναν 18χρονο, έναν 19χρονο, έναν 20χρονο, έναν 46χρονο Αιγύπτιο και έναν 17χρονο Αιγύπτιο ενώ 20χρονος κατηγορούμενος ήρθε στο ΑΤ Καμινίων μετά από λίγη ώρα. Ο 46χρονος από την Αίγυπτο μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Επίσης του χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για εξέταση από την Ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι κατηγορούμενοι υπέβαλαν μήνυση σε βάρος των μηνυτών – παθόντων για παράβαση των άρθρων περί επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και περί όπλων. Παράλληλα ο 20χρονος από την Αλβανία κατέθεσε ότι ο 46χρονος Αιγύπτιος τη στιγμή της συμπλοκής, του αφαίρεσε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και εν συνεχεία τα παρέδωσε σε αγνώστους συνεργούς του οι οποίοι και διέφυγαν. Για το συμβάν αυτό σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ