Δεύτερο 24ωρο αγωνίας για την 14χρονη Μαρκέλλα

 - OnCamera.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα δυο θρίλερ με την εξαφάνιση δυο 14χρονων κοριτσιών σε Νίκαια και Ιωάννινα και οι φόβοι γιγαντώνονται καθώς διανύουμε το δεύτερο 24ωρο της εξαφάνισης Μαρκε΄λλας.

Όσον αφορά στη Νίκαια, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», την Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, το κορίτσι φαίνεται πώς έπεσε θύμα αρπαγής από ενήλικα άνδρα που μπήκε στο σπίτι του το άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Την επόμενη μέρα οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία του κοριτσιού.

 - OnCamera.gr

Σε ό,τι αφορά στα Ιωάννινα πρόκειται για ένα missing alert, το βράδυ της Παρασκευής κι αυτό, καθώς 14χρονη η οποία φιλοξενούταν σε κρατική δομή για ανήλικα παιδιά εξαφανίστηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Και για αυτή την περίπτωση υπάρχει ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σοβαρή περίπτωση

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, που μίλησε στην ΕΡΤ, δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση για την υπόθεση της 14χρονης από τη Νίκαια καθώς, όπως είπε, ειδοποιήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου ενώ το παιδί απήχθη στις 7 Οκτωβρίου.

Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος, η περίπτωση είναι σοβαρή καθώς έχει ξαναγίνει αρπαγή του παιδιού από τον ίδιο ενήλικα που είναι παντρεμένος με παιδιά.

Σημειώνεται πως η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ