Βόλος: Δικογραφία στην 42χρονη μητέρα μαθητή

Δικογραφία σε βάρος μια 42χρονης γυναίκας σχηματίζει η Αστυνομία, για απειλή και παράνομη οπλοκατοχή ενώ με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε για ακούσια νοσηλεία και οι ψυχίατροι που την εξέτασαν έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερη.

Η γυναίκα μπήκε χθες στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, φώναζε και απειλούσε ότι θα μαχαιρώσει τους μαθητές. Επικράτησε πανικός, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί σοκαρίστηκαν από το περιστατικό.

Η γυναίκα συνέχιζε τις απειλές όμως δεν εμφάνιζε το μαχαίρι, με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει εάν οι απειλές της θα γίνουν πράξη ή όχι.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί γύρω στις 10, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όταν γυναίκα από την Αλβανία 42 ετών, εισήλθε στο σχολείο σε έξαλλη κατάσταση φωνάζοντας ακατάληπτα με πολλά από τα λεγόμενά της να μην βγάζουν νόημα.

Στο παραλήρημά της φώναζε χαρακτηριστικά «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω», ενώ σε φράσεις της μιλούσε για μαθητές, χωρίς όμως κανείς να μπορέσει να καταλάβει τι έλεγε και τι εννοούσε.

Η ίδια απείλησε μαθητές και εκπαιδευτικούς πως θα τους μαχαιρώσει, χωρίς όμως να εμφανίζει το μαχαίρι. Επικράτησε πανικός.

Οι μαθητές έντρομοι αναρωτιόνταν τι έπρεπε να κάνουν, ενώ και οι καθηγητές είχαν χάσει τα λόγια τους.

Αμέσως κλήθηκε από τη Διεύθυνση του σχολείου η αστυνομία και συνέλαβε την 42χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 42χρονη είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Τα παιδιά της δεν φοιτούν στο σχολείο που εισέβαλε, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρονται μαθητές του σχολείου να κάνουν bullying σε ένα από τα παιδιά της αλλά και στην ίδια.

Από τα λόγια της έδειχνε πως επρόκειτο για ένα «ξεκαθάρισμα», μεταξύ αυτών που φέρονται να ασκούν bullying στο παιδί της.

Ευτυχώς μετά την έλευση της αστυνομίας ηρέμησαν τα πνεύματα αν και το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η γυναίκα συνελήφθη, πάνω της βρέθηκε ένα κουζινομάχαιρο με λάμα 14 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε.