Γιάννης Οικονόμου για Ράλι Ακρόπολις: Η Φθιώτιδα φιλοξενεί μια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας

 - OnCamera.gr

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στην Παύλιανη για την ειδική παρουσίαση του αγωνιστικού αυτοκινήτου της ελληνικής συμμετοχής των Χρυσόστομου Καρέλλη και Λεωνίδα Μαχαίρα στο EKO Ράλι Ακρόπολις 2022.

 - OnCamera.gr

Αναφορικά με το φετινό EKO Ράλι Ακρόπολις, μια διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού με παγκόσμια εμβέλεια, ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε τα ακόλουθα:

«Πέρυσι η άψογη διοργάνωση σηματοδότησε τη δυναμική επιστροφή ενός παγκοσμίου βεληνεκούς αθλητικού γεγονότος μετά από χρόνια απουσίας. Φέτος η πρόκληση είναι η εδραίωση της Φθιώτιδας ως το επίκεντρο των μεγάλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και του EKO Ράλι Ακρόπολις στην κορυφή των αγώνων, στο πλέον υψηλό επίπεδο παγκοσμίως. Η Λαμία και η Φθιώτιδα ετοιμάζονται να υποδεχθούν επισκέπτες από κάθε άκρη της Ελλάδας και όλου του κόσμου, προσφέροντας υψηλού επιπέδου φιλοξενία με επαγγελματισμό, ποιότητα και ανθρωπιά.

 - OnCamera.gr

»Και φέτος, όπως και πέρυσι, το EKO Ράλι Ακρόπολις θα δώσει σημαντική οικονομική πνοή. Ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, ορεινά χωριά, θα πλημμυρίσουν από ανθρώπους, που μέσα από το Ράλι θα γνωρίσουν τις ομορφιές της Φθιώτιδας και θα αγαπήσουν τον τόπο μας.

 - OnCamera.gr

»Καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα και όλους τους οδηγούς, ιδιαίτερα στις ελληνικές συμμετοχές, αλλά και τον λαμιώτη οδηγό Χρυσόστομο Καρέλλη. Καλώς να ορίσετε όλοι σας στα μέρη μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ