Πήλιο: Συνελήφθη 64χρονος για πυροβολισμούς – Κατείχε νόμιμα πέντε όπλα αν και είχε νοσηλευτεί για ψυχολογικά προβλήματα

Πήλιο σύλληψη πυροβολισμός πεντε όπλα - OnCamera.gr

Στη σύλληψη ενός 64χρονου άνδρα που πυροβολούσε στον αέρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πήλιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί για ψυχολογικά προβλήματα, άρχισε να πυροβολεί με όπλα που κατείχε νόμιμα.

Μάλιστα, απευθύνθηκαν στις αδερφές του που ζουν στην Αθήνα, τις οποίες ενημέρωσαν για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας που δείχνει να έχει διαταραχθεί κι αυτές ζήτησαν την ακούσια νοσηλεία του από την Εισαγγελία Βόλου.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του 64χρονου

Αστυνομικοί του Τμήματος Βορείου Πηλίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ προχώρησαν στη σύλληψη του 64χρονου. Στο σπίτι του εντόπισαν και κατάσχεσαν συνολικά: 3 κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες), μετά των σχετικών αδειών, 2 αεροβόλα πιστόλια κρότου λάμψης, 10 κάλυκες, 4 μαχαίρια, 3 στιλέτα, 48 φυσίγγια, 2 άδειους γεμιστήρες και 2 βοηθήματα ερυθράς κουκίδας, τοποθετημένα στα προαναφερόμενα κυνηγετικά όπλα.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.