• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΕΙΔΗΣΕΙΣ»ΕΛΛΑΔΑ»Apple: Τι αλλάζει στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το iPhone
ΕΛΛΑΔΑ

Apple: Τι αλλάζει στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το iPhone

By NEWS ROOM19/08/2022No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
a 32 Apple: Τι αλλάζει στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το iPhone
A guest uses her Iphone to take pictures in Cannes, France, May 12, 2016. REUTERS/Regis Duvignau/File Photo
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η Apple σχεδιάζει να επεκτείνει τις διαφημίσεις της σε περισσότερες εφαρμογές στα iPhone και τα iPad σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά της, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η εταιρεία έχει ετήσια έσοδα περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια από τις διαφημίσεις της, αλλά θέλει να φθάσει σε «διψήφιο αριθμό», σύμφωνα με σχετική έκθεση.

Μέχρι σήμερα οι διαφημίσεις της Apple προβάλλονται εντός των εφαρμογών News και Stocks, καθώς και στο App Store, σε iPhone, iPad και Mac. Το App Store διαθέτει επίσης διαφημίσεις αναζήτησης όπως η Google. Και πιο πρόσφατα, η Apple έβαλε διαφημίσεις στο TV+ για τη συμφωνία της «Friday Night Baseball» με τη Major League Baseball.

a 33 Apple: Τι αλλάζει στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το iPhone

Τι θα αλλάξει

Tο Bloomberg αναφέρει ότι η εταιρεία εξετάζει τρόπους για να προσθέσει διαφημίσεις για παράδειγμα στους Χάρτες της Apple, που μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν από τον ανταγωνιστή της, το Google Maps, επειδή δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Η έκθεση ανέφερε ότι είναι «πιθανό» ότι η Apple να εισάγει διαφημίσεις και σε Podcast και Books Apps.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, η Apple κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για τα iPhone με ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο που ρωτούσε τους χρήστες εάν ήθελαν να επιτρέψουν στις εφαρμογές στα τηλέφωνά τους να εμφανίζονται στοχευμένες διαφημίσεις.

Οι αναλυτές αναφέρουν ότι η Apple βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δημιουργίας νέας πλατφόρμας διαφήμισης για κινητά.

Αναλυτές από το Bernstein είπαν ότι η επιχείρηση Υπηρεσιών της Apple, η οποία καθοδηγείται κυρίως από τη διαφήμιση και το App Store, έχει επιβραδύνει τον ρυθμό ανάπτυξής της για τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα, καθώς το App Store έχει υποστεί μια μετατόπιση στις καταναλωτικές δαπάνες.

Ωστόσο, είπαν ότι αναμένουν πως τα διαφημιστικά έσοδα της Apple θα αυξηθούν λόγω των περισσότερων διαφημίσεων στο App Store. «Συνολικά, πιστεύουμε ότι μία ανάπτυξη τουλάχιστον της τάξεως του 20% για το συνολικό τμήμα διαφημίσεων της Apple είναι εφικτή τα επόμενα χρόνια», ανέφεραν.

APPLE IPHONE
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
NEWS ROOM

Related Posts

viasmos 3 Το Έγκλημα ως Θέαμα: Η Υπόθεση Μουρτζούκου και η Ευθύνη των ΜΜΕ

Το Έγκλημα ως Θέαμα: Η Υπόθεση Μουρτζούκου και η Ευθύνη των ΜΜΕ

16/07/2025
mitsotakis INTIME 3 768x480 1 Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν κατά 1000% οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Αυξήθηκαν κατά 1000% οι δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό

12/07/2025
metanastes 1 600x375 1 Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη Γαύδο

Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 διασωθέντες μετανάστες από τη Γαύδο

09/07/2025

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA