Γιάννης Μαρακάκης: «Θα δώσω αμοιβή σε όποιον μου βρει την τσάντα»

Δημόσια έκκληση για να βρεθεί η τσάντα του, που εκλάπει το βράδυ της Τρίτης (26/7), έκανε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ο δικηγόρος έπεσε θύμα ληστείας, στην πλαζ Βούλας, όταν άγνωστοι πήραν την τσάντα του, μέσα από το αυτοκίνητο του και τώρα είναι ιδιαίτερα ανήσυχος.

Ο ίδιος προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον του την επιστρέψει πίσω, καθώς έχει ιδιαίτερη αξία για τον ίδιο.

«Ας κρατήσουν και τα χρήματα. Ήταν τυχεροί», ανέφερε στην ανάρτησή του και παράλληλα τόνισε ότι αυτοί που τον έκλεψαν έκαναν πολύ σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο του.

«Ήταν σαν να διέρρηξαν το σπίτι μου»

Ο γνωστός ποινικολόγος σε δηλώσεις του στο TLIFE περιέγραψε τι συνέβη. «Ήταν κάτι πολύ έντονο, ήταν σαν να διέρρηξαν το σπίτι μου. Αρχικά κάνανε μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητό μου και η ζημιά έγινε μεγαλύτερη, όταν αντιλήφθηκα ότι πήρανε και την τσάντα μου, μέσα στην οποία υπήρχαν χρηματικά ποσά για τους υπαλλήλους μου», ανέφερε.

Και πρόσθεσε ότι η τσάντα είχε μέσα χρήματα για το προσωπικό του και τους ανθρώπους που εργάζονται στις επιχειρήσεις του.

«Έχασα το πορτοφόλι με τα προσωπικά μου έγραφα, τα δικά μου χρήματα. Δεν με νοιάζουν όλα αυτά, θέλω να μου φέρουν πίσω την τσάντα. Για μένα αυτή η τσάντα είναι αρκετά σημαντική, έχει συναισθηματική αξία. Δεν θέλω τα χρήματα, ας τα χαρούν.Σε όποιον βρει την τσάντα θα δώσω μια πολύ καλή αμοιβή. Μέχρι αυτή τη στιγμή που επικοινωνώ μαζί σας, δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση για την τσάντα, ή κάποιο μήνυμα στα social media. Θέλω να πιστεύω πως είναι απλά νωρίς ακόμα», τόνισε.

Τέλος, σημείωσε ότι υπάρχει μια συμμορία, η οποία κινείται στα νότια προάστια εδώ και πολύ καιρό. «Είναι κάποιοι «ποντικοί» που σπάνε συνεχώς αυτοκίνητα. Ζούμε σε μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, δεν έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα».