Βόλος: Η ιστορία μιας μητέρας που ζει τον εφιάλτη των ναρκωτικών στο ίδιο της το σπίτι

Θλίψη προκαλεί μία γυναίκα που δεν αντέχει να βλέπει το παιδί της να ξεψυχά στα ναρκωτικά

Συγκλονίζει η ιστορία μιας μητέρας από το Βόλο που αναγκάστηκε να ειδοποιήσει η ίδια τους αστυνομικούς για να συλλάβουν τον 29χρονο γιο της, που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια ζει τον εφιάλτη των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το gegonota.news, βλέπει συνεχώς το παιδί της με χειροπέδες . Το βλέπει να κοιμάται ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κάθε φορά που οδηγείται στα δικαστήρια. Στο σπίτι επισκέψεις κάνει μόνο η αστυνομία και ο 29χρονος γιός της ζει όλη μέρα χαμένος μέσα στην ηρωϊνη, από την ηλικία των 15 ετών.

Κλοπές και ληστείες είναι στην ημερήσια διάταξη και κάθε δέσμευση που δόθηκε για εισαγωγή του σε κλειστό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ δεν τηρήθηκε. “Ξέχασα να παω”, είπε χθες στο δικαστήριο ο 29χρονος που το τελευταίο δίμηνο απασχολεί σχεδόν καθημερινά την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Μετά τις τελευταίες κλοπές, στις 6 Ιουλίου, η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία, που τον αναζητούσε. “Ελάτε να τον συλλάβετε, εδώ είναι, ήρθε στο σπίτι” είπε η μητέρα του στους αστυνομικούς σφραγίζοντας την φυλάκισή του.

Μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό όπου εκτίει ποινή για ληστεία στον ΟΑΕΔ και χθες έγινε δικαστήριο στον Βόλο για 7 νέες κλοπές μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Σε μια απόπειρα να κλέψει κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ , είχε πάρει ένα δίκυκλο και προσπαθούσε να σπάσει την τζαμαρία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Χθες καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση και με υποχρέωση να εκτίσει τους δύο και δεν κατέθεσε έφεση. Είπε στο δικαστήριο πως δεν θυμόταν τίποτα από τις κλοπές  και πως έχει βρει ένα καταφύγιο στη φυλακή…