Θέμης Αδαμαντίδης: «Έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές» – Τι είπε ο Μπαλάσκας

 - OnCamera.gr

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Σήμερα οδηγείται στο εδώλιο, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας.           

Ο τραγουδιστής που πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο κρατητήριο, έχει απασχολήσει τις Αρχές αρκετές φορές, όπως είπε και ο  συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, εκφράζοντας την ελπίδα να αποδειχθεί ότι δεν χτύπησε τελικά γυναίκα.

Τι είπε ο Μπαλάσκας στον Αδαμαντίδη

«Έχει ξανααπασχολήσει πολλές φορές. Σαν τραγουδιστής είναι από τους ιδιαίτερα αγαπητούς… Εγώ τον αγαπώ και έχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα στα οποία εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι μερικές φορές όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ, να αποφεύγουμε άλλα πράγματα», είπε ο κ. Μπαλάσκας στον Σκάι.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Μπαλάσκα, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει «ψιλονευριάσει» με την αστυνομία επειδή κάνει τη δουλειά της.

«Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης, γιατί του βάλαμε χειροπέδες… Ας του πούμε τώρα από τηλεοράσεως του Θέμη: Θέμη, δουλειά μας είναι, μη νευριάζεις μαζί μας. Μην νευριάζεις και με τα παιδιά που σε πήγαν στο δικαστήριο τώρα. Αστο», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ