Ο Στέφανος Ξενάκης στον Νέο Βουτζά

 - OnCamera.gr
 - OnCamera.gr

Την Παρασκευή 24/06/2022 θα μιλήσει ο Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας του βιβλίου «Το δώρο» στον κήπο της Βιβλιοθήκης του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Βουτζά, Χρυσοστόμου Σμύρνης 1, στις 20:30. Θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να ακούσουν καθώς και να συνομιλήσουν με τον Στέφανο Ξενάκη.

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός άνθρωπος. Πάντα στις ομιλίες του ξεδιπλώνει την αλήθεια του χωρίς ίχνος διδακτισμού, έπαρσης και παντογνωσίας.

Λίγα λόγια για τον Στέφανο Ξενάκη…

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάτοχος, μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School. Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δικό του πάθος, την τέχνη της ζωής. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του.

Ζει στην Αθήνα, είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας. Το πρώτο του βιβλίο, ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες. Παράλληλα, εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη δημοτικού κιόλας. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών 11 και 13 χρονών, της Αύρας και της Αίνειας.